Le Fay
Chambres d'Hôtes/Bed & Breakfast/France


Le Fay
Slapen
Omgeving
Paarden
Onze prijzen
Contact
Paarden

          


Wilt u paardrijden in de omgeving?, dat kan. De omgeving biedt gevarieerde uitrijmogelijkheden en het bosgebied voorziet in +/- 160 km aaneengesloten ruiterpad. Er zijn in de directe nabijheid paarden te huur voor Engels geschoolde ruiters. Paarden die aan het heuvelachtig terrein gewend zijn en veel ervaring hebben.

Maar het is natuurlijk ook mogelijk uw eigen paard mee te nemen. Er zijn vlakbij voldoende stalmogelijkheden die ook nog eens dicht bij het bos liggen. Dat maakt het uitrijden nog veel leuker, maar u moet natuurlijk wel tijdig reserveren.

En vindt u alleen maar kijken naar paarden leuk, geniet dan van onze Amerikaanse Quarter Horses die bekend staan om hun vriendelijkheid en onverstoorbare karakter, ons Tennessee Walking Horse met zijn clown-achtige gedragingen, onze eigenzinnige Amerikaanse Appaloosa met al haar vlekjes of onze Mini-Shetlanders waar alle kinderen dol op zijn.

               
  
En tenslotte onze onze mini-schaapjes van het ras Ouessant; 45 cm hoog en aaibare bolletjes wol voor onze kleintjes tot 88 jaar !

Ouessant schaapjesDe ram

HomeNederlandsFrançaisEnglish