Le Fay
Chambres d'Hôtes/Bed & Breakfast/France


Le Fay
Slapen
Omgeving
Paarden
Onze prijzen
Contact
Le Fay

 
 

Genieten op het Franse platteland. Laat je overvolle agenda even met rust en maak je hoofd leeg. Denk aan stevige wandelingen of fietstochten door lieflijke dorpjes op weg naar het bos, waarbij je de mooiste bloeiende koolzaad- en zonnebloemvelden passeert. Lekker lui lezen, genieten van uitgebreide maaltijden waarvoor de tijd genomen wordt, slapen als een roos, paardrijden in Normandisch bosgebied. Bezig zijn met Buiten zijn.

Le Fay is een ruim 1000 jaar oude (verdedigde) hoeve gelegen op 11 ha glooiende weidegrond in een Natura 2000 gebied. Het grenst aan de streek ‘Le Perche’, gelegen op de grens van de departementen Sarthe (72) en Orne (61). Onze Chambres d'Hôtes Le Fay ligt binnen de stedendriehoek Mamers (op 4km), Alençon (20km) en Le Mans (50km) in het Pays de la Loire. In de directe nabijheid is het Forêt de Perseigne, een 5.000 ha groot bosgebied met prachtige wandel-, fiets- èn ruiterpaden.

Door de uitstekende ligging is Le Fay een voor de hand liggende tussenstop als u via de A28 op reis bent naar het zuiden, de Vendée of naar bekende vakantieoorden zoals La Rochelle en Île de Ré. Maar ook voor de bezoekers van de 24-uur van Le Mans ligt Le Fay gunstig.

Overnachten met ontbijt kan bij ons in comfortabele gastenkamers van 2 tot 5 personen. Voor één enkele nacht, of voor meerdere. Daarnaast bieden wij ook de gelegenheid deel te nemen aan het (altijd weer gezellige) avonddiner. Wij voeren een uitstekende en verrassende Europese keuken!

HomeNederlandsFrançaisEnglish